Zonnepanelen

Wij kunnen uw dak ook voorzien van zonnepanelen. Deze systemen zorgen via een omvormer voor stroom. Deze zullen direct een kostenbesparing realiseren en op termijn rendement genereren. Als dakdekker zullen wij eerst beoordelen of het verstandig is vanuit financieel en technisch oogpunt om dit systeem aan te brengen, denk hierbij ook aan andere eventuele aanpassingen (isolatie, geschiktheid/aanpassing/deugdelijkheid onder constructie).

Een installatie kan al binnen 6-7 jaar kosten neutraal zijn; deugdelijk, veilig en waterdicht gemonteerd door ons. Indien er gekozen word voor een renovatie i.c.m. zonnepanelen is de terugverdientijd nog korter.

De systemen kunnen wij op nagenoeg alle ondergronden bevestigen. Er zal een ontwerp gemaakt worden met de keuze van de juiste omvormer en panelen en bevestigingssysteem. Hierbij rekening houdend met de constructieve last, windbelasting, verhelpen en voorkomen  van schade’s aan daken en natuurlijk de esthetische meerwaarde. Het installeren doen we veilig en efficiënt met onze Merlo 26m roterende verreiker met frontaal opening. Eventuele gebreken aan het dak kunnen dan meteen worden verholpen. Het dak is immers het domein van de dakdekker.

 

keyDe installatie word door ons volledig opgeleverd tot aan het net.  De aansluiting op het net wordt uitbesteed aan een elektricien die dagelijks pv systemen aansluit. Hierbij heeft u als eindgebruiker het beste van 2 werelden: De montage door de dakdekker en de aansluiting door een gekwalificeerde elektricien, dit alles met 1 aanspreekpunt, dat zijn wij!

 

Hieronder enkele gerealiseerde projecten