Ons team

Jos en Ruud Theunissen, vader en zoon.

Wij zijn een bedrijf dat met name gespecialiseerd is in renovaties maar uiteraard ook nieuwbouw.

Ons familie bedrijf is opgericht/gestart 4 generaties geleden in 1927 op de Venrayseweg in Horst. Vandaag zijn wij gevestigd op de Noordsingel 11 in Horst. De huidige samenstelling van ons bedrijf bestaat uit 5 vaste medewerkers waaronder 3 werknemers en 2 eigenaren. Doordat we werken met vaste werknemers kunnen we beter de kwaliteit borgen en dit op niveau houden

Van een goed dak merk je eigenlijk niets. Want met een goed dak heeft u geen last van lekkage en het doorstaat elk weertype van ons Nederlandse klimaat: regen, sneeuw, storm, hagel, vorst en zon. Zo’n dak vraagt wel om vakmensen en goede materialen.

En dit hebben we zeker in huis. Wij zijn sinds 1927 gespecialiseerd in het bedekken van vlakke of hellende daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en (na)isoleren. En ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, huizen, bergingen en dakkapellen kunt u bij ons terecht.

Opdrachtgevers

Onze grootste opdrachtgevers zijn particulieren,  vve’s, overheden en bedrijven. Ook werken wij samen met gerenommeerde aannemers uit de regio.

Medewerkers

Al onze medewerkers zijn vca gediplomeerd. We zijn aangesloten bij gespecialiseerde aannemersvereniging “Gebouwschil Nederland” en hebben een leer erkenning bij Volandis (voormalig Fundeon). 

Vacatures

Klik hier voor actuele vacatures

vca_logo